Tarieven

Plek inclusief maximaal 2 personen: €22,50

Extra personen jonger dan 16 jaar: €2,50

Extra personen ouder dan 16 jaar: €3,50

Toeristenbelasting: €1,30 per persoon per nacht

Stacaravan: prijs in overleg

Stacaravan

  • Wij verhuren een aantal comfortabele en ruime stacaravans. De afmeting van de stacaravans zijn 10x3 meter.

  • Alle stacaravans zijn voorzien van:

  • · koud en warm stromend water

  • · douche en toilet

  • · compleet uitgeruste keuken

  • · kussens en dekbedden (linnengoed zelf meenemen)

  • De caravans zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle stacaravans hebben een slaapkamer met een vast tweepersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoons stapelbed. Van een aantal stacaravans kan van de eethoek een tweepersoonsbed gemaakt worden.

  • De stacaravans staan op een ruime afgeschermde plek met veel privacy. Alle stacaravans hebben een verhard terras met een compleet tuinstoelenset. Voor kinderen is er voldoende ruimte om te spelen op ons ruime speelveld .

Kampeerterrein

Op ons kampeerterrein kunt u kamperen met uw eigen kampeermiddel. U kunt hier uw tent, caravan of camper plaatsen.

U kunt daarbij kiezen uit verschillende plaatsen. U kunt kiezen voor het centrale veld of voor één van de kleinere veldjes voor optimale privacy.

Op alle plaatsen is elektriciteit voorhanden. Sanitair is te vinden in ons ruime toiletgebouw. Dit gebouw is voorzien van douches, toiletten en wastafels. Gebruik van dit sanitair is bij de huurprijs inbegrepen, dus geen extra kosten. Bij het toiletgebouw zijn eveneens spoelbakken te vinden om de (af)was te doen. Warm en koud water zijn voorhanden. U kunt tevens gebruik maken van een koelkast, diepvriezer of centrifuge. Deze zijn bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik.

U bent welkom voor korte of langere tijd. Wij verhuren geen seizoensplaatsen.

Voor de kinderen is er voldoende speelgelegenheid. Er staan een aantal speeltoestellen, er is een zandbak, een speelhuisje voor de kleintjes, er zijn een aantal knuffelkonijntjes en er is ruimte om hutten te bouwen en te voet- of volleyballen.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze camping